Over Wassenaar Communicatie

De eigenaar van Wassenaar Communicatie is Désirée Wassenaar. Graag stel ik me aan u voor.

Meer dan 25 jaar heb ik gewerkt in het bedrijfsleven o.a. bij ING en Nationale-Nederlanden. Daar heb ik verschillende functies gehad zoals die van intern accountmanager, productmanager en trainer. De laatste jaren in deze carriere was ik werkzaam in de (online) product- en doelgroep marketing voor het Midden- en Klein bedrijf.

Ik sta ingeschreven in het  Het Register Digital Marketeers (RDM) als Digital Marketeer en heb mijn opleiding hiervoor gevolgd bij de Beeckestijn Business School.

Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van webredactie, inzet sociale media en ‘schrijven voor het web'. Tevens heb ik de opleiding Creatief DTP met InDesign, Photoshop en Illustrator gedaan.

Schrijven is mijn passie en er zijn verhalen en blogs van mij gepubliceerd. Maar grafisch vormgeven doe ik ook graag. Regelmatig ontwerp ik boekomslagen, flyers en andere reclameuitingen. Maar ook kaarten, posters en kinderspellen.   Sinds 2017 run ik tevens een succesvolle webwinkel in unicorn artikelen. Zie www.unicornwebshop.nl.